Composite Municipal Hospital, Tucheng, New Taipei City

Based on humanistic, naturalistic and ecological concerns, our structure follows the topography of the site, using vegetation covered “green” exterior walls and lawn paved roof terraces to blend the building with the gently rising green hills; we carefully planned the sequence of medical spaces while introducing the most advanced technology such as electrified Patient History Records, electrified measuring and healing processes, and a supervisory system to maintain structural safety and appropriate energy consumption levels thus to effectively manage and preserve the building and convey the spirit of perpetuity of Life and the Environment.

Location:Tucheng District, New Taipei City

Structural system:钢筋混凝土

Site area:30,363㎡

Building coverage:10,836㎡

Total floor area:138,830㎡

No. of stories:3 below 15 above grade

Cost:约新台币5,200,000,000元

Design period:2014.8 ~ 2016.8

Const. period:2016.8 ~ 2020.8

Awards: Special Award, 2017 New Taipei City Urban Design Award

Category: Healthcare

Share This: