• “The Positive Architecture Outcome That Could End the Heat Island Effect” CommonWealth Magazine Interview

    The alarming heat island effect and climate emergency has raised a pressing issue for architects and introduces the following questions. How does the new generation of architects adjust their design process and thinking to tackle such issues through architecture? Project Manager David Lee from JJP speaks about the design process of “Giant Global Headquarters” to respond to the issues raised by CommonWealth Magazine during a recent interview. The interview speaks about site analysis, facade materials, landscape ecology, solar energy, and more. Through a series of well-organized spatial design, balcony positioning, the indent of exterior glass, service core positioning, user behavior, and solar studies, the design not only was able to minimize direct interior sunlight exposure, but it also gave the inhabitants a vast of view outwards with plenty of natural lighting. Most importantly, the placement of programs ensured users would move through space with the most western sun exposure, eliminating the need  more

  • “Architecture fellowship of comprehensive detail with Architect Chiu-Hwa, Wang” Architectural Institution of Taiwan Fellowship certificate Ceremony

    Joshua Pan, FAIA, was invited to speak for the Architectural Institution of Taiwan. He also had the honor to receive the fellowship certificate of the Architectural Institution of Taiwan on behalf of Architect Chiu-Hwa, Wang. Joshua Pan, FAIA, spoke about the topic “architecture fellowship of comprehensive detail with Architect Chiu-Hwa, Wang.” Throughout the 30 years of collaborative companionship, he shared the detailed stories about Professor Wang and to reinstate that Professor Wang’s charismatic and spectacular architecture career as being “detail-oriented, romanticized, young spirited and staying true to herself.” Professor Wang, being slightly ill, wasn’t able to attend the ceremony and receive the certificate personally. However, through Mr. Pan’s speech, the attendees were able to grasp the significant contribution and her dedication towards architecture fully.  more

  • “Reading with Companion, Discovering New Insight” Campus Bookstore Officially opened

    Design by JJP, the “Campus Evangelical Fellowship Building “is near completion. Campus Bookstore on the first and second floor has officially opened in early September. Sitting right across National Taiwan University and playing a landmark for the Gongguan shopping district, this famous “Campus Bookstore” has drawn countless youngsters to the 40-year-old four-story building to continue spreading the Gospel of Christ. The building, however, was outdated to function for its original purpose; therefore, it was set for a reconstruction. JJP’s design started in 2016, with a challenging constraint to make the building functionality and spaces work in harmony in a limiting 415㎡ site. To continue spreading the spirit brought by “Campus Bookstore, JJP has chosen the “Mission and Calling” as its topic. The bible states that “the gospel of the kingdom of heaven will be preached throughout the world,” has inspired the window opening design to deliver its messages to the passerby humbly.  more

  • Invited, Robin C.K. Tang speaks at CHCC2020 national hospital development conference

    The associate partner of JJP, Robin C.K. Tang, was invited to attend the 21st national hospital development conference by the CHCC2020 on September 19th. Architect Tang talked about the topic “medical care environment for all” as a guest speaker for the 7th Asian Medical Service Facilities Architect Forum. The speech opened with the topic surrounding “community elderly care service development.” By combining Taiwan’s medical services, healthcare 2.0 experiences, and JJP’s experiences in designing for the medical industries, the speech consists of a sharing amongst projects including cross-generation living, Chinese healthcare communities, and more. The core values for this conference comprises the integration of smart and diverse development – hospital transformation development and construction innovations. Leaders from each industry, alongside scholars and professionals worldwide, gather in Shenzhen to share their experiences and discuss a future blueprint for the hospital development. The topics range from technological R&D, innovative methods, smart construction, and systematized operations  more

  • “Conceptual finalist – Hsinchu Municipal Library” and “Completed project shortlist – Giant Group Global Headquarters” shortlisted in THE PLAN AWARD 2020

    Established by the esteemed Italian architectural magazine, THE PLAN, THE PLAN AWARD seeks to promote outstanding architectural, urban, and academic design. JJP is proud to announce that the two projects submitted this year, the Hsinchu Municipal Library competition entry and the Giant Group Global Headquarters," have been awarded "Conceptual Finalist” and "Completed Project – Shortlist”, respectively. JJP would like to extend a sincere appreciation for the jury and will continue to produce architectural design at an international level. Read more: THE PLAN AWARD Website 「Hsinchu Municipal Library competition entry」THE PLAN AWARD webpage 「Giant Group Global Headquarters」THE PLAN AWARD webpage  more

  • “Xiamen Chang Gung Memorial Hospital” wins the Competition

    JJP is proud to announce its design for the Xiamen Chang Gung Memorial Hospital Competition, has been declared the winner of the competition. Located in Haicang district, Maluan Bay, the Xiamen Chang Gung Memorial Hospital has a site area of 325,800㎡ with a total floor area at 37,600㎡. The hospital consists of one basement level and 23 above grade. Maluan Bay Park is situated to the north of the hospital, while waterways run through the east and west of the site. The hospital also enjoys open views of the water and the Caijianwei Mountain scenery, the number 2 subway line provides transportation accessibility. The architectural design takes inspiration from the lighthouses of Maluan Bay to create a healthcare facility that takes full advantage of the ocean views. Close attention is paid to the circulation routes as well as designing them to be universal accessible facilities. Program elements incorporated in the tower include  more

  • WenZhou City Social Welfare Center completed

    Designed by JJP, the Wenzhou city social welfare center has recently been completed and is ready for opening in 2021. The project aims to combine modern medical, healthcare, leisure, and cultural services, to provide a multi-functional high-end facility with its garden as one of the main features. The site consists of 128 hectares, with a total floor area of 126,000 m2 and a combined investment of 867 million NTD. The project sits in the southern foot of Chuitai Mountain, Wenzhao city, on the west bank of Wenruitang River. The natural features provide advantages suitable for the mind, body, and spirit for the elderly's care. The design encompasses 11 apartment buildings, one healthcare building, and one experimental living apartment. Each building consists of courtyard spaces connected with elevated corridors above the first level, creating a continuous and associated open space. There are a total number of 2,130 beds, 34 beds for dementia patients, 356  more

  • 《Green Ecological Aesthetics》Fubon Fuzhou Headquarters Officially Opens

    Recently opened, Fuzhou Fubon Headquarters, designed collaboratively by JJP and FXFOWLE, is Taiwan Fubon Group’s first real estate investment project in China. The building is located on the Strait Financial Street, directly facing the Min River to the south with the Fuzhou City administrative center situated across the shore and the Gushan Bridge to the east. The project commands a strategic location with unparalleled river views, thus, making it an ideal position for an important financial institution. The building’s main south elevation features a curved curtain wall with an intricate sunshade pattern that creates a sense of the rhythm through the play of light and shadow. Low-E coated double glazed ultra-clear glass provides an unobstructed visual experience. The northern elevation boasts double-height ceiling balconies to provide expansive mountain views. At night, the programmed lighting system further enhances the wave effect.  more

  • “Experiencing 20 years of Grace” Suang-Lien Elderly Center

    Design by JJP, the Suang-Lien Elderly Center held a press conference on 7/15 for its new book release - “Experiencing 20 Years of Grace” and the celebration of its 20th anniversary. Joshua Pan, FAIA, principal of JJP, was invited to join the festivities. The release of the new book has an uplifting significance; as it raises awareness of the society to respect and appreciate the aging community, while also emphasizing the importance of service and filial piety. These themes are also carried out in the design of this elderly center by integrating long-term care 2.0 and community service. The project connects people and encourages the growth of the mind, thus truly embodies a humanistic and holistic elderly care design. read more: • 《ĀnkěCare》e-platform • Commercial Times  more

  • 《A New Landmark for integrated medical care》Opening of the New Taipei City Tucheng Municipal Hospital

    Following a six-year design and construction period, the New Taipei City Tucheng Municipal Hospital Complex, designed by JJP, held its opening ceremony on 7/22. JJP principals Chung Tsai Huang & Chungwei Su were in attendance. The Department of Health of the New Taipei City Government commissioned the project with Chang Gung Medical Foundation through a BOT (build, operate, and transfer) arrangement. JJP was commissioned to design this regional hospital that meets the standards of a major medical center. The project consists of 3 below and 15 above grade floors with 1,000 beds and 39 medical divisions. The design adopts the concept of urban transformation, which utilizes local resources with human-oriented medical care. By introducing local cultural characteristics, the hospital embodies warmth with vibrant colors, such as the “tung blossom” motif on the cornerstone. The design utilized BIM and meets all relevant standards, including EEWH gold certification and Intelligent Building silver certification, while  more