“Taoyuan Convention and Exhibition Center Competition” has announced the results, the turnkey team consisting of JJP and Kedge Construction was selected the first place and had priority for contract negotiating.

The overall design is inspired by Taoyuan itself and based on the idea of “forest, mountain, and mulberry,” which is transformed into the urban spatial connotation. The concept of “box in box” forms the exhibition center space, combining with the rhythm of light and shadow that rotates day and night. JJP creates a colorful and prosperous expression for the future vision of Taoyuan Qingpu.

The project is located next to the Airport MRT Station A19, near Taoyuan International Baseball Stadium, with a site area of about 2.87 hectares and a floor area of 76,120 square meters. This building is four floors above ground and two floors underground. With transportation advantages such as proximity to international airports, MRT, and high-speed rail, the new convention center will be a landmark building for Taoyuan City’s future development.

相关连结: